benny-anja-grancanaria.reismee.nl

Dag 2; Poolday

Buenos Dias!


Het is half 8 als we wakker worden, een beetje bewolkt, nog lekker koel op ons balkon en rustig bij het terras/zwembad van het hotel, waar het trouwens vanmiddag ook niet echt druk werd...

We maken koffie/thee en springen dan onder de overheerlijke regendouche die onze badkamer rijk is. Rond 9 uur gaan we richting het ontbijtbuffet, wat er prima uitziet en smaakt. We 'proeven' de broodjes, het beleg, de roerei, de limoenyoghurt en het fruit en spoelen dit weg met 2 bakken koffie, jus d'orange en een plakje cake om het af te maken.

Over de rest van de dag is er niet zo veel te vertellen, behalve dat het een 'zware' dag was...

We brengen bijna de hele dag bij het zwembad door. Waarbij we het 'rooster ritme' aanhouden, oftewel 15 minuten bakken aan de ene kant, 15 minuten bakken aan de andere kant en 15 minuten afkoelen in het water. Dit herhalen we een aantal keren, waarbij in de 1e fase dit ons uitzicht is...

Het had slechter gekund!

Rond half 4 gaan we terug naar boven en nemen we voor de verandering nog maar een bakkie koffie/thee op ons balkon waar inmiddels de zon verdwenen en de schaduw teruggekeerd is.

We zijn net als gisteren te 'lui' of gewoon te belazerd, dat kan ook, om naar een restaurantje op de boulevard te lopen, dus gaan we gewoon weer langs het wederom heerlijke buffet van het hotel. Het thema is vis vanavond en de keuze is reuze evenals het buffet met de toetjes ;)

Inmiddels is het hier half 10 en al pikkedonker buiten. We gaan nog even op balkon genieten van het feit dat het inmiddels een beetje afgekoeld is. Morgen weer een nieuwe dag!



Reacties

Reacties

Willeke

Wat heerlijk zo te relaxen!

tonnie

rustig aan beginnen ik reis gewoon met jullie mee

Ada

Lekker lui ?

Jannie

Dat is ook wel lekker zo,n luie dag.
Geniet ervan.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!